Salt Boutique gym

Vi är ett Boutique gym vid Karlstads Inre hamn. Ett fantastiskt läge strax intill vattnet och närhet till Karlstad centrum.

Välkommen till Salt Boutique gym, kul att du har hittat hit! Salt är ett exklusivt gym beläget i vackra Inre hamn, Karlstad. Jag som öppnade dörrarna för Salt hösten 2021 heter Anki Träff och brinner för att hjälpa människor till en hälsosam livsstil.

Tillsammans med mina kollegor Michelle och William har vi utökat i både kunskap och utbud. Vi erbjuder personlig träning i olika former, yoga och SUP-fitness under säsong. Se mer specifikt om utbudet här →

När jag startade Salt var jag helt klar i tanken med att vi ville erbjuda något helt nytt. Träning för mig ska inte vara tufft, svårt eller läskigt. Att kliva in på ett stort gym kan skrämma många, därför har jag valt att satsa på ett mindre koncept men med mer värde. Största fokuset här ligger på dig som kund och din upplevelse. Med noga utformade träningspass som utgår från hjärtat sätter vi guldkant på din vardag, oavsett vilken träningsförmåga du besitter. Träningen här sker alltid på dina villkor.

 

Namnet SALT
Salt grundar sig i en plats som ligger mig varmt om hjärtat. Västkusten – där de salta vågorna skvalpar mot klipporna. Ljudet av vågorna och havet ger mig lugn och ro. Att sitta och blicka ut över det vackra och oändliga – det är njutning i sin vackraste form, för mig. Jag älskar det jag ser och känner.

Salt är också träning för mig. Träning är en naturlig del av mitt liv och något som jag identifierar mig själv med. Jag älskar att svettas och att få använda min kropp. Känna den salta svetten rinna längs pannan. Ordet Salt blev självklart i många benämningar. Salt som svetten, salt som havets vågor mot kipporna, salt för kroppen, salt för välbefinnande.

Vi jobbar här.