Har du testat SUP-Träning?

Här tränar du upp allt från styrkan och balansen i dina fötter till vader, lår, core, armar och överkropp.

Träna på SUP-bräda

SUP står för Stand Up Paddle och innebär att man på en stor uppblåsbar surfbräda tar sig fram på vattnet med hjälp av en lång paddel. SUP har under flera år utvecklats till SUP Fitness och träningsformen blivit mycket uppskattad. Naturupplevelsen i kombination med utmaningen att hålla sig på brädan är en given succé.

SUP-fitness kräver simkunnighet på 200 meter för att få delta. Obligatoriskt att använda flytväst (ta med egen då vi bara har några få att låna ut) SUP-Brädor har vi att låna ut. 

Tider

Tisdagar 17:15 SUP Yoga

Onsdagar 12:00 SUP Yoga

Torsdagar 17:15 SUP Core

 

Vi erbjuder även företagsklasser med valfritt upplägg. Bokas på anki@salttraning.se

SUP Fitness delas in i tre olika inriktningar

SUP Yoga

Huvudfokus för utbildningen ligger på den fysiska yogan hur den praktiseras genom positioner, andningsövningar och avslappning anpassat till en yogaklass på SUP-brädan. Du får utveckla din teknik och förmåga att förflytta dig på brädan i takt med vattnets konstanta rörelser.

SUP Core

Coretraining eller Core är funktionell styrketräning och stabilitetsträning för kroppens kärna, mage, rygg, bål, skuldror och bäckenmuskulatur. Lär dig bygga en stabil kropp med bra hållning och balans på ett roligt och säkert sätt! Vi lär oss hur vi utför grundpositionerna inom Core stabilitetsträning på en S.U.P. som i sig är extremt instabil och skapar helt nya utmaningar för dig!

SUP Play

Detta är en lekfull träningsform som passar både barn och vuxna!

Här får du träna på att paddla fort, vända, stå sitta och ligga på brädan, vara två eller flera på brädan mm. Lekfulla övningar kombineras med med utmaningar som ibland slutar med ett plask!
Denna träningsform passar perfekt för hela familjen!